Thursday, January 31, 2008

Concert extraordinat Krypton la Balea Lac

Duminca, 3 februarie 2008, va fi o zi speciala. Dupa mai bine de doua luni de la pornirea lucrarilor si la aproximativ o luna de cand a fost deschis pentru vizitatori, cel de-al treilea Ice Hotel ridicat la Balea Lac va fi inaugurat oficial.
In ultimele zile, au fost executate ultimele finisaje si amplasate dotarile si decoratiunile care mai lipseau din ineditul obiectiv turistic, astfel ca “palatul de clestar” este cat se poate de pregatit pentru marea inaugurare.
In cinstea acestui eveniment trupa Krypton, un colaborator de nadejde, va sustine sambata 2 februarie 2008 ora 21 si duminica 3 februarie 2008 ora 15 un recital extraordinar la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Trupa de rock-ari a fost prezenta la Ice Hotel si in ajunul Craciunului 2006 unde au sustinut un recital la spectacolul inclus in cadrul calendarului de evenimente pregatit pentru Proiectul de Marketing Turistic “Ice Hotel 2007”.
Pentru festivitatea de inaugurare a Ice Hotel 2008, mai sunt pregatite si alte surprize, acestea urmand sa fie dezvaluite doar la momentul potrivit.

No comments: