Saturday, July 26, 2008

Nunta mare la Cheile Butii

Sotia preaedintelui Traian Bãsescu, Maria Bãsescu, ai fiica cea micã a acestora, Elena, participã, azi, la o nuntã în Valea Jiului, la Campu lui Neag, la care era asteptat si presedintele, însã sotia sa a declarat cã aceste este "prins cu alte probleme".
Maria Bãsescu si Elena Bãsescu au participat, azi, la slujba religioasã a fiicei lui Ioan Firiza, patronul complexului turistic Cheile Butii din localitatea Campu lui Neag, judetul Hunedoara.
Întrebatã dacã la nuntã va ajunge si presedintele, Maria Bãsescu a declarat cã acesta "este prins în mai multe activitãti".
Sotia presedintelui s-a declarat încântatã de zona si obiceiurile din Valea Jiului, spunând cã a fost de nenumãrate ori aici si chiar s-a cãtãrat pe stâncile din zonã.
Presedintele Traian Bãsescu era asteptat, azi, în Valea Jiului, la Campu lui Neag, la nunta fiicei patronului complexului turistic Cheile Butii din localitate, aflat la poalele Masivului Retezat.
Traian Bãsescu a vizitat de mai multe ori cabana de la poalele Retezatului. Una dintre vizite a fost împreunã cu sotia sa, Maria, sotii Bãsescu petrecând o noapte la acest complex. Ulterior, acestia au plecat la Arad, unde au botezat-o pe fiica primarului din Arad, Gheorghe Falcã.

No comments: