Thursday, October 1, 2009

Sedinta la COSR

Astazi a avut loc sedinta Comisiei Tehnice a COSR la care au participat Gheorghe Stoian, Marton Simon, Gheorghe Pelin (biatlon), Dan Borca, Ion Lungociu (schi fond) si Florin Cristea (schi alpin). Lucrarile au fost prezidate de catre Octavian Bellu, iar in sala a fost prezent si Puiu Gaspar, secretarul general al Federatiei Romane de Schi si Biatlon. Antrenorii si-au prezentat punctul de vedere in legatura cu obiectivele ce le au stabilite pentru Jocurile Olimpice, au prezentat planul de pregatire si s-au plans ca nu au medicamente.

6 comments:

Anonymous said...

Si la schi alpin ce a spus domnul Florin Cristea

Erika said...

Ca el o sa aduca cele mai mari rezultate de la olimpuada de la Vancouver :) cu strategia lui bine pusa la punct dupa atatia ani de ucenicie..:))

Jon said...

taci tu din gura. tu intrebi tu raspunzi.

Anonymous said...

asta ti-a ramas din clasa I a de la d-na invatatoare. Probabil ca si pe vreamea aia vorbeai neintrebat.. Te-a intrebat cineva ? sau iar te bagi ca musca-n lapte...dar ce s-ar face blogul asta fara tine ?

Bernadeta Szwagiel said...

Sedinta a durat trei ore si jumatate. Nu pot scrie tot ce s-a discutat acolo in acest moment. Am informatii din mai multe surse si deocamdata incerc sa le pun cap la cap. Momentan nu pot face nimic public.
Si inca ceva. Daca esti asa de iritat de comentariile lui Ioan Achiriloaie, de ce ii mai raspunzi?
(Sorin Anghel)

Jon said...

da pe ala care a dat primu comment l-a intrebat cineva? tu esti ala care se tot baga. normal ca iau apararea cand stiu despre ce e vb si ce face omul asta etc etc. sper sa iesi din anonimat intr-o zi .