Tuesday, October 20, 2009

UNA TARE DE LA IASI

Nu stiu cum mi se intampla, dar mi-am dat intalnire cu toti imbecilii din Iasi. Din acest motiv, pana cand nu se dovedeste stiinfic ca prostia nu este o boala contagioasa, voi evita sa mai stau de vorba cu prostii. Aflandu-ma in orasul Simonei Gherghe, Diva cu Schiuri de la pupitrul Observatorului Blond de la Antena 1, trebuia sa transmit o corespondenta pentru Jurnalul National. Am dat fuga la un mall, unde e wireless free. Adica uairles fara numar. Mi-am zis ca e normal sa mai si mananc ceva. Pana la urma, presa trece prin stomac. Dupa ce mi-am cumparat cateva otravuri delicioase, am intrebat-o pe vanzatoare: "Aveti wireless?". Tipa a ridicat din sprancene, semn ca nu a inteles. Am simtit nevoia sa repet intrebarea, sa ma fac inteles: "Aveti wireless, uairles, wi-fi sau uai-fai?". Raspunsul oferit a fost cat se poate de politicos: "Ne pare, dar nu tinem!"

3 comments:

Anonymous said...

Nu stiu daca necunoasterea limbii engleze sau incompetenta in operarea unui computer pot fi numite semne de imbecilitate sau prostie. Totusi cred ca numirea lor in felul acesta denota cel putin naivitate.

Anonymous said...

Cred ca ai dreptate si imi cer scuze pentru asta. Altii au fost cei care m-au facut sa-i consider prosti. (Sorin Anghel)

iulian n. said...

Cam moale fata de la Iaşi!
Eu te-aş fi invitat să vorbeşti româneşte!!