Wednesday, November 4, 2009

Staicu merge la RMN pe 24 noiembrie


Schiorul Dragos Staicu (foto) ar fi trebuit sa efectueze maine un examen RMN la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala. "L-am internat, l-am programat, dar s-a defectat aparatul. Cand sa facem examenul, a picat softul. L-am reprogramat pentru data de 24 noiembrie", a declarat Dan Tanase, medicul lotului national de schi alpin.

4 comments:

Anonymous said...

staicu e bolnav. are piciorul sucit. el zice ca de la tenis, altii zic ca de la carciuma. dracu stie

Anonymous said...

Stiri mai interesante exista???
M-ar interesa sa aflu ce rezultate au Dragos si Neala ... nu cand se duc la medic ...e important poate numai in cazul in care nu ar mai putea sa participe la Olimpiada(ceea ce nu e cazul) ... sau s-a transformat siteul asta intr-un fel de blog de spalatorese de calibrul revistelor Star/Story/Ciao ???

Anonymous said...

ce dobitoc e asta... merge la handicapati

Bernadeta Szwagiel said...

Deocamdata, cei doi schiori despre care pomenesti nu au luat startul in nici un concurs oficial, motiv pentru care va trebui sa te multumesti cu actualele stiri.
E foarte important daca un sportiv rateaza Jocurile Olimpice. Ar fi o pierdere pentru Romania, tara care s-a confruntat de multe ori cu astfel de cazuri. Erno Tofalvi, Simona Pastinaru sau Edit Miklos sunt numai cateva exemple.
O stire despre sanatatea unui schior nu reprezinta o stire de scandal, dar daca mintea ta asa o percepe, eu nu pot decat sa-ti spun ca ai grave probleme de rationament. Si decat sa te dai fata mare, mai bine te-ai apuca de treaba. (Sorin Anghel)