Thursday, November 19, 2009

Patinoar artficial, cadou de Mos Nicolae

Iubitorii de patinaj, adulti si copii, vor beneficia pânã de Sfântul Nicoale de patinoar aritficial care va fi deschis, lângã Sala Sporturilor din Baia Mare.
În aceasta iarnã, în municipiul Baia Mare vor functiona douã patinoare, cel din Piata Millennium, precum si unul nou, amplasat lângã Sala Polivalentã "Lascãr Panã".
Investitorul patinoarului de lângã Sala Sporturilor este firmã localã Ice Business System, care a început, ieri, constructia unui amplasament de circa o mie de metri pãtrati, dotat cu chiosc de închirieri si garderobã. Investitia totalã se ridicã la aproximativ 100.000 de euro.
Patinoarul se va deschide pânã în preajma sãrbãtorii de Sfântul Nicolae, drept cadou pentru cei mici si va rãmâne la dispozitia amatorilor pânã la finalul lunii februarie 2010.
"Nu ne-am decis încã asupra preturilor pe care le vom practica, dar acestea vor fi în jur de 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii, pentru o orã si jumatãte", a declarat administratorul firmei Ice Business System, Horatiu Popa.

No comments: