Sunday, November 29, 2009

VREMEA LA MUNTE

Luni
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Izolat, dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

Marti
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand in Carpatii Occidentali va ploua pe arii restranse. Vantul va prezenta intensificari pe creste. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, izolat se va forma ceata. Valorile temperaturii aerului vor caracteriza o vreme calda pentru inceputul lunii decembrie.

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse va ploua slab, indeosebi in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. Vantul va continua sa prezinte intensificari pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

No comments: