Thursday, November 5, 2009

Intalnire de taina la Paraul Rece

Aseara, la Paraul Rece, a avut loc o discutie la care au luat parte Puiu Gaspar, secretarul general al Federatiei Romane de Schi si Biatlon, Florin Cristea, antrenorul lotului olimpic de schi alpin, Dan Malusel, presedintele AS Schi Club Predeal, si Dragos Staicu, component al lotului olimpic de schi alpin. Schiorul s-a prezentat la intalnire impreuna cu mama sa, Paula Staicu. Motivul sedintei l-a reprezentat faptul ca Dragos Staicu este nemultumit de programul impus in cantonamentul din Austria de catre Florin Cristea.
Staicu nu este de acord ca stingerea se da la ora 22:30, iar trezirea este fixata pentru ora 6:00. In plus, el isi doreste un program preferential, exact cum are Edit Miklos. In apararea schiorului a sarit si mama acestuia, in vreme ce Gaspar si Malusel au marsat pentru respectarea dispozitiilor date de antrenorul lotului olimpic. S-a discutat mult timp in contradictoriu, pe un ton ridicat, sedinta prelungindu-se pana la miezul noptii. Paula Staicu s-a aratat deranjata si de faptul ca la sedinta foto de la Paraul Rece nu a participat si fiul sau. Din punctul meu de vedere, supararea domniei sale este nejustificata. Marti, 3 noiembrie, ziua in care Vuarnet a furnizat primele 5 seturi de echipament, schiorul de la AS Schi Club Predeal a fost prezent la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala.
In aceasta dimineata, Iulia Craciun, Ioan Nan si Ioan Achiriloaie au plecat din nou in Austria. Dragos Staicu a ramas acasa din cauza durerilor pe care le are la una dintre glezne, urmand sa mearga in Alpi saptamana viitoare, impreuna cu surorile Narea.

2 comments:

dumitru pop said...

nu degeaba i se spune sau sa intitulat Dragos Mutu al schiului Romanesc.Nu se stie sigur daca ajunge la olimpiada si face FITE.Dupa ce vine de la olimpiada nu cred ca se mai intelege cineva cu el.Mai bine Primarul din Predeal ar trebuie sa se apuce de o statuie in cunoscuta localitate unde locuieste domnul Dragos,ca se vede ca are aere de vedeta nu ii convine programul antrenorului.la schi nu este ca la fotbal sa schimbe jucatori antrenori ca nu le convine lor ceva.

Anonymous said...

Dragose eu sunt alaturi de tine .stii cine sunt..... bafta dello delloo din LA