Saturday, November 14, 2009

Vremea la munte

Duminica
Cerul va fi mai mult noros si va ploua. La altitudini de peste 1800 m, precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, mentinandu-se la valori apropiate de normalul termic al perioadei. Spre sfarsitul intervalului, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata.

Luni
Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei in Carpatii Orientali si in estul Carpatilor Meridionali, iar noaptea in masivele nord-vestice, unde local vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Pe arii restranse noaptea si dimineata, pe vai si in depresiuni, se va produce ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Marti
Vremea se va incalzi usor si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul Carpatilor Orientali, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea.

No comments: