Sunday, December 9, 2007

BREF ALPIN

Stafeta feminina a Romaniei, formata din Dana Potlogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea, Alexandra Rusu, a obtinut locul 14 la a doua etapa de Cupa Mondiala de Biatlon desfasurata in week-end la Hochfilzen – Austria. Urmeaza, mai departe, un clasament al rezultatelor obtinute de schiorii romani in saptamana 3-9 decembrie 2007.

1. Reka Ferencz – Biatlon
Sportiva din Gheorgheni a dat lovitura joi, cand a terminat pe pozitia a doua proba junioarelor de 12,5 km individual desfasurata la Obertilliach, in Austria. A doua zi, vineri, biatlonista in varsta de 18 ani a incheiat pe locul 22 proba junioarelor de 7,5 km sprint.

2. Edit Miklos – Schi Alpin
Cea mai importanta schioare a Romaniei si-a inceput sezonul prin concursul de la Gosau – Austria, acolo unde a participat la doua probe de Slalom Urias. Vineri, ea a terminat pe locul 19, iar a doua zi pe 20. Specialistii spun cs punctele obtinute de schioarea din Miercurea Ciuc sunt foarte bune, mai ales cs ea nu este o specialists a probelor tehnice.

3. Monika Gyorgy – Schi Fond
Participanta la concursul din Italia, de la Formazza, fondista de la Dinamo Bucuresti a terminat pe locul 26 proba de 5 kilometri, desfasurata sambata. A doua zi, brasoveanca a urcat o pozitie mai sus in proba de 10 kilometri, clasandu-se pe locul 25.

4. Bianca Narea – Schi Alpin
Prezenta la JO Torino 2006, schioarea din Predeal a participat la concursul de la Kaunertal, din Austria. Luni, in proba de Slalom Special, ea a terminat pe 29, iar a doua zi, la Slalom Urias, pe 25.

5. Diana Mihalache – Biatlon
Prezenta la etapa de Cupa Europei de la Obertilliach, junioarea in varsta de 17 ani a incheiat pe locul 36 proba de 12,5 km individual, in vreme ce la 7,5 km a venit pe 33.

6. Rolang Gerbacea – Biatlon
Ziua de joi i-a adus juniorului de la lotul national locul 28 in proba de 15 km individual la etapa de Cupa Europei de la Obertilliach, in vreme ce vineri a venit numai pe 43 in proba de 10 km sprint.

7. Doralina Runceanu – Biatlon
A fost saptamana juniorilor. Dupa ce joi a incheiat pe 40 proba de 12,5 km individual la Cupa Europei de la Obertilliach, vineri a urcat pe locul 37 la 7,5 km sprint.

8. Alexandra Rusu – Biatlon
Dupa locul 45 in proba de 15 km individual obtinut joi la Cupa Europei de la Obertilliach, biatlonista a venit pe 37 vineri, la 7,5 km sprint. Junioarea a facut un adevarat tur de forta, facand parte duminica din stafeta Romaniei de la Cupa Mondiala.

9. Stefan Gavrila – Biatlon
Proba de 15 km individual de la Cupa Europei de la Obertilliach i-a adus locul 36 joi. Vineri, la 10 km sprint, juniorul a mers mult mai prost, obtinand abia locul 50.

10. Dana Potlogea – Biatlon
Vineri, in proba de 7,5 km sprint de la Cupa Mondiala de la Hochfilzen – Austria, a venit pe 44, in vreme ce sambata a progresat cu o pozitie in proba de 10 km pursuit, clasandu-se pe locul 43. Duminica a facut parte din stafeta Romaniei care a venit pe locul 14 din 18 participante.

11. Emoke Szocs – Biatlon
Joi, sportiva a venit pe locul 44 in proba de 15 km individual de la Cupa Europei de la Obertilliach – Austria. Vineri, ea a progresat cu o pozitie in proba de 7,5 km sprint, clasandu-se pe 43.

12. Bogdan Olaru – Schi Alpin
Campion national de junior, merita felicitat pentru ca a reusit ss termine toate cursele la care a participat. Schiorul din Predeal a participat numai in probe de Slalom Special. Marti, la Tschagguns – Austria, a venit pe 46, iar a doua zi, in acelasi loc, pe 47. Joi, schiorul de la CSS Predeal a fost prezent in Italia, la Selva Val Gardena, acolo unde s-a clasat pe locul 36. Ziua de vineri a fost cea mai proasta, aducandu-i doar un loc 60.

13. Paul Pepene – Schi Fond
Vazut drept marea speranta a schiului fond din Romania, el nu a avut o saptamana foarte buna. A terminat pe 49 proba de 10 kilometri a concursului de la Formazza – Italia, in vreme ce la 15 kilometri s-a clasat pe 47.

14. Claudia Plangea – Biatlon
Locul 46 in proba de 12,5 km individual la Cupa Europei de la Obertilliach si locul 51 la 7,5 km sprint, acestea au fost rezultatele junioarei in aceasta saptamana.

15. Eva Tofalvi – Biatlon
Regina sporturilor de iarna din Romania nu a avut o saptamana chiar buna. Proba de 7,5 km sprint i-a adus locul 60 la etapa de Cupa Mondiala de Hochfilzen – Austria, in vreme ce la 10 km pursuit a obtinut locul 38.

16. Alina Babes – Biatlon
Dupa ce ziua de joi i-a adus doar un loc 57 in proba de 12,5 km individual de la etapa de Cupa Europei tinuta la Obertilliach – Austria, vineri a obtinut locul 41 in proba de 7,5 km sprint.

17. Mihaela Purdea – Biatlon
Ca rezultat personal, in dreptul ei poate fi trecut doar locul 61 in proba de 7,5 km sprint de la etapa de Cupa Mondiala de la Hochfulzen – Austria. In acelasi concurs, ea a fscut parte si din stafeta „de patru” a Romaniei.

18. Remus Faur – Biatlon
Rezultate identice pentru el. Locul 63, atat la 15 km individual, cat si la 10 km sprint, ambele probele tinute la Cupa Europei de la Obertilliach – Austria.

19. Iulia Craciun – Schi Alpin
Schioarea din Predeal a scapat de titulatura de „SCHIopul saptamanii”. Luni, in proba de Slalom Special de la Kaunertal – Austria, a venit pe 35. A doua zi a mers mai bine la Slalom Urias la acelasi concurs, clasandu-se pe 26. Joi, la Tschagguns – Austria, sportiva de la CSS Predeal, considerata cea mai sexy schioare din Romania, a venit doar pe locul 69 la Slalom Urias, in vreme ce a doua zi, in aceeasi loc, la aceeasi proba, a abandonat in mansa a doua.

20. Razvan Garnita – Biatlon
Prezent la Cupa Europei de la Obertilliach – Austria, a obtinut rezultatele aproape simetrice: locul 75 in proba de 15 km individual si locul 74 in proba de 10 km sprint.

21. Petrica Hogiu – Schi fond
A participat doar in proba de de 15 kilometri a concursului de la Formazza – Italia, clasandu-se pe locul 81.

22. Cristian Mosoiu – Biatlon
Singura sa cursa a fost cea de 10 km sprint de la Cupa Mondiala de la Hochfilzen – Austria, acolo unde s-a clasat pe locul 82.

23. Sandra Narea – Schi Alpin
Campioana nationala de junioare, schioarea din Predeal a avut un inceput bun de saptamana. La Kaunertal – Austria, a venit pe 18 la Slalom Special si pe 22 la Slalom Urias. n schimb, concursul de la Gosau – Austria a fost un dezastru. In cele doua probe de Slalom Urias a abandonat de fiecare data in mansa intai.

24. Raluca Ionescu – Schi Alpin
In proba de Slalom Special de la Kaunertal – Austria a abandonat in mansa a doua, in vreme ce la Slalom Urias a venit pe locul 35.

25. Alexandru Barbu – Schi Alpin
Sibianul a abandonat in mansa a doua in proba de Slalom Special din concursul de la Kaunertal – Austria si s-a clasat pe locul 46 la Slalom Urias la aceeasi competitie.

26. Laszlo Peter – Schi Fond
Dezastru! Locul 96 in proba de 10 kilometri la Formazza – Italia si locul 102 in proba de 15 kilometri la acelasi concurs.

27. Bogdan Barbu – Schi Alpin
Brasoveanul a concurcat numai la Slalom Special, dar a terminat doar cursa de la Kaunertal – Austria, clasandu-se pe locul 34. Apoi, joi, la Tschagguns – Austria, nu a mai luat startul sn mansa a doua, iar vineri, in acelasi loc, a abandonat inca din mansa intai.

28. Ioan Nan – Schi Alpin
Campionul national al Romaniei si-a incercat norocul doar la Slalom Special. A terminat pe locul 28 proba de Slalom Special din concursul de la Tschagguns – Austria desfasurata marti. Miercuri a abandonat in mansa intai la acelasi concurs. Dezastrul a continuat si in Italia, joi si vineri. In prima zi, brasoveanul a fost descalificat in mansa a doua a concursului de la Selva Val Gardena, iar a doua zi a abandonat in mansa a doua.

No comments: