Thursday, January 17, 2008

Primarul din Sinaia nu intelege nimic

As zice ca primarul din Sinaia n-are minte! Dar prefer sa zic doar ca se face ca e prost. A fost la Iscghl, sa se dea cu schiurile, ca la el in oras n-are cum din moment ce pe sub telegondola aia idioata nu e zapada. Sa trecem direct la subiect. Am citit in Ziarul de Prahova, via schiori.ro, un articol in care Vlad Oprea, primaru', zice ca transportul de cablu de la Sinaia e mai scump ca cel de la Iscghl. Nu mai pierd timpul cu alte tampenii zise de cel mai neispravit edil de pe Valea Prahovei si trec direct la finalul articolului. "Primarul sustine ca aceasta calatorie i-a intarit hotararea de a continua sa amenajeze teleferice cu fonduri de la bugetul local: ." Eu, care am pornit valul de critici la adresa lui Vlad Oprea, si toti ceilalti care m-au urmat ca pe Iisus i-am scos ochii lui si rudelor sale pentru ca instalatia a fost construita intr-o zona unde nu se schiaza. Pentru ca nu e zapada. Nimeni nu i-a reprosat ca a cheltuit bani publici. Dar o putem face si pe asta, daca omul tot si-a dat cu tezla in coaie.

2 comments:

Anonymous said...

Domnul primar, in loc sa rezolve cumva problema tarifelor, viseaza cai verzi pe pereti!
Degeaba a mers el, cu tot cu schiuri, la Ischgl... N-a inteles absolut nimic! De pilda, ca tot ce a vazut dumnealui acolo, cu propriii ochisori, s-a facut IN COLABORARE CU AUTORITATILE LOR LOCALE!!! Asta-i scapa, din pacate, domnului primar Vlad Oprea.
Decat sa-si imagineze cum o sa construiasca el nenumarate instalatii in valea dorului, mai bine ar pune mana pe telefon si ar vorbi cu cine trebuie sa se faca ceva, in asa fel incat sinaia sa nu mai fie cea mai scumpa statiune din Europa. Cred ca tariful la instalatiile pe cablu e mai mare si ca in St. Moritz... Chiar o sa ma interesez!
Cat priveste telegondola(copilul lui de suflet), degeaba a facut-o, daca bietul schior trebuie sa urce tot cu masina pana la cota 900... E inutil sa spun ca drumul e execrabil si ca acolo nu e amenajata nicio parcare!
Asa ca, domnule primar, nimeni n-ar avea nimic personal cu dumneavoastra, daca, in loc sa va plangeti, ati face ceva pentru turisti! Nu de alta, dar in curand vom vedea Valea Dorului doar in poze!

Simona Gherghe

Anonymous said...

foarte frumos vb sorine.eu credeam k te-ai nascut in bucuresti nu la tara...