Monday, November 9, 2009

Statiunea Poiana Brasov rãmâne preferata turistilor pentru Revelion

Hotelurile mari din Poiana Brasov rãmân în continuare preferate de turistii care doresc sã petreacã sãrbãtorile de Crãciun sau Revelionul, cu toate cã pachetele de servicii depãsesc la unele 1.500 de euro pentru cinci nopti de cazare si mesele aferente.
La Hotelul "Piatra Mare" de 4 stele un pachet de servicii pentru cinci nopti de cazare în perioada 29 decembrie - 3 ianuarie 2010 costã 3.430 de lei pentru cazare în camerã single, 3.010 lei pentru camerã dublã, 3.220 cazare în garsonierã si 3.535 de lei cazare în apartament.
Pachetul include, pe lângã cazare si acces gratuit la piscinã, cinã bufet suedez în data de 28 decembrie, cinã bufet suedez în 29 decembrie, cinã româneascã în 30 decembrie, cina festivã în 31 decembrie. Pe 1 ianuarie 2010 vor fi organizate un brunch si o cinã carnaval, iar pe 2 ianuarie o cinã bufet.
Copiii cu vârsta de pânã la 6 ani beneficiazã de gratuitate la cazare si scaun la masã, iar pentru cei cu vârsta cuprinsã între 6-12 ani dacã se solicitã pat suplimentar tariful este de 100 de lei pe noapte, în care intrã si micul dejun, si beneficiazã de o reducere de 50% din pretul meselor cuprinse în pachet.
Pentru sase nopti de cazare în perioada 28 decembrie - 3 ianuarie pretul pachetului de servicii este cuprins între 3.500 - 3.745 de lei în functie de camera doritã, la care se adaugã micul dejun, accesul la piscinã si mesele aferente ca la pachetul pentru cinci nopti de cazare.
Mai mult de jumãtate dintre locuri au fost rezervate deja.
Locuri pentru petrecerea Revelionului 2010 mai sunt si la hotelul "Alpin" de 4 stele. Pentru un pachet cu cinci nopti de cazare în perioada 29 decembrie - 3 ianuarie 2010 turistul trebuie sã scoatã din buzunar 1.458 de euro pentru camera dublã si 1.139 de euro pentru camera single.
Pe lângã cazare cu mic dejun, pachetul mai cuprinde o searã internationalã pe 29 decembrie, searã cu specific italian pe 30 decembrie, cina de revelion pe 31 decembrie. Pe 1 ianuarie 2010 turiºtii vor participa la un brunch românesc ºi o searã româneascã, iar pe 2 ianuarie la o searã sud-americanã.
Pentru cei care doresc sã se cazeze într-un apartament care cuprinde douã dormitoare si living, pentru pachetul care include cinci nopti de cazare trebuie sã plãteascã 2.741 de euro, pret care include mesele aferente mentionate.
Singurul hotel din statiune cu toate locurile contractate este "Ana Hotels". În cazul în care plãtile pentru locurile contractate nu vor fi fãcute în timp, asa cum prevede contractul, acestea vor fi scoase din nou la vânzare, au precizat surse de la agentia de turism a hotelului.

2 comments:

Dumitrel Marius said...

Citesc si ma mir ca tot omul: se merita sa dai atatia bani? E plina Romania asta de snobi care dau atatia bani. Nu pot sa cred ca un om care munceste pentru o firma si pierde noptile si weekend-urile pentru un ban in plus ar fi dispus sa dea 3500 de roni pentru mancare si stat la hotel. E o mica avere.

Bernadeta Szwagiel said...

Cu siguranta ca nu! (Sorin Anghel)