Wednesday, December 23, 2009

Probleme grave la Azuga





Ghinion mare peste oamenii din Azuga. Noua instalatie de zapada artificiala nu poate functiona din cauza unei defectiuni grave la sistemul de alimentare cu apa. In plus, vremea calduroasa a facut ca putina zapada de pe partie sa se topeasca. In aceeasi situatie critica se afla toate statiunile din tara. Exceptie fac Baile Homorod, Straja si Busteni.

6 comments:

Dumitrel Marius said...

Antena 3 a garantat ca pe Valea Prahovei se va schia perfect, sunt conditii foarte bune!!!??? Au dat imagini de pe Kalinderu si Bradu ...si gata. Mama ei de miscare de rezistenta, NU E ZAPADA LA MUNTE si mumu schi. Doar pe chistoace de 200 de m pe unde s-a aruncat putina artificiala.

Navol Oltenita said...

La Busteni e totusi bine! (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Ati uitat de partia din Piatra Neamt pe care s-a schiat zilele astea in conditii f bune, cu exceptia serii de luni cand a fost ceva de vis :), conditii mult mai bune decat am prins vreodata pe "faimoasa" partie Kalinderu, si asta la pret de 5 lei urcarea, in timp ce in Busteni platesti aproape triplu. Cele doua partii sunt comparabile (lungime 965/1050 diferenta nivel 260/295m).

Navol Oltenita said...

La Piatra Neamt, in partea superioara, sunt pete de noroi. Asa mi s-a transmis. Si m-am convins de acest lucru datorita imaginilor live transmise pe www.jurnalul.ro (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Eu am fost pe partie 3 zile si nu am vazut noroi, era acolo doar o portiune scurta inghetata care cred ca avea legatura cu alimentarea cu apa a tunurilor. Cei care intretin partia si-au dat silinta sa o faca cat mai buna, si cred ca au reusit, pentru asta merita felicitari. Mai trebuie lucrat la capitolul promovare cred, capacitatea partiei si instalatiei de cablu e mult mai mare decat numarul actual de clienti.

Navol Oltenita said...

Cred ca vorbim de aceeasi pata. Sa te distrezi si in zilele urmatoare. Piatra Neamt este unul dintre putinele locuri unde se va putea schia de Sarbatori. In ceea ce priveste promovarea, pot spune ca webcam-ul de la Jurnalul National reprezinta cel mai bun mijloc de promovare.(Sorin Anghel)