Wednesday, June 10, 2009

Bogdan Barbu a fost si el in Poiana Brasov


La normele de control pe care schiorii le-au sustinut astazi in Poiana Brasov s-a prezentat si Bogdan Barbu, de la Dinamo Bucuresti. Acesta a fost nevoit sa urmareasca totul de pe margine din cauza faptului ca nu face parte din lotul olimpic sau cel national.

35 comments:

dumitru said...

Si cine face parte din acest lot olimpic sau si national?daca stie cineva rog.Ca pe saitul federatiei sunt prea putini sportivi trecuti doar aia sa fie lotul national?

Navol Oltenita said...

Lotul Olimpic: Edit Miklos, Smaranda Munteanu, Ioan Nan, Dragos Staicu.
Lotul National: Sandra Narea, Bianca Narea, Iulia Craciun, Kinga Bojthe, Reka Kopacz, Alexandru Barbu, Bogdan Olaru, Kund Kopacz, Ioan Achiriloaie, Dan Moldovan, Cristi Baciu.
Cam astia sunt. S-ar putea sa mai fie careva, dar nu imi amintesc acum.
Ce treaba ai tu cu site-ul FRSB? Nu stii ca acuratetea informatiilor din schiul alpin o gasesti numai pe Blog de Zapada? (Sorin Anghel)

dumitru said...

Scuze dar am crezut ca are si federatia un sait ca toate federatiile care se respecta,nu ?Dar restul sportivilor nu mai conteaza de nu pot participa la norme?

Navol Oltenita said...

Arata-mi un site bun la o Federatie! La normele astea au fost chemati cei mai buni schiori si nu au venit toti. Iti dai seama ca daca erau chemati toti schiorii de pe lista FIS procentul absentilor ar fi fost groaznic de mare? Romania are 50 de schiori pe lista FIS, dar putini pot fi numiti sportivi. Am descoperit de ce schiorii romani nu pot face performanta. Eu cred ca de vina nu este pregatirea pe zapada. Un sportiv care alearga pe calcaie nu poate face performanta. De fapt, un astfel de sportiv e impropriu numit sportiv. (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Da asa este ,dar este la moda sa faci schi alpin si de "performanta".

Erika said...

Daca e si Ionica Achiriloaie pe care Norbert l-a batut in prima mansa la nationale, cu nici un sfert din antrenamentele pe care le-a facut "Jon" in Austria, lotul asta national e facut iar asa cum vor doar unii....

Navol Oltenita said...

Erika, din cate stiu, un concurs are doua manse. Daca te uiti la numele pe care le-am dat mai sus, o sa observi ca fiecare a urcat pe podium la ultima editie a Campionatului National de Schi Alpin. D-asta schiul alpin romanesc arata ca un mar gaunos, pentru ca fiecare se crede mai bun decat toti ceilalti doar pentru ca a fost primul la telecabina, are o geaca mai mare sau a castigat o mansa dintr-un concurs.(Sorin Anghel)

Erika said...

Mansa de care vorbeam a fost singura in care au concurat cei doi ,in a doua mansa Jon a acuzat dureri de spate care i-au trecut mai tarziu cand n-au participat cei care puteu sa-l bata ....

Bernadeta Szwagiel said...

Crezi ca Norbert Nagy nu ar fi facut parte din lotul national daca s-ar fi clasat pe podium? (Sorin Anghel)

Jon said...

"care i-au trecut mai tarziu cand n-au participat cei care puteu sa-l bata ....". Abea puteam sa merg ziua aia. Nu am putut sa ma deschid la clapari. Kopacz Kund a fost cel care mi-a deschis clapele nu puteam sa ma aplec. Sorin Anghel si Radu Savin s-au chinuit sa imi dea jos clapari si eu tipam de durere in cabana. Dupa ce am mers cele doua zile care au ramas cu injectii, am facut investigatii si verdictul a fost HERNIE DISCALA. Dar lasa, mi-au trecut dupaia. Chiar asa vorbiti cate unii in necunostinta de cauza. Nu am mers ca m-a batut Norbert...esti beton la creier.

Erika said...

Norbert Nagy a fost intotdeauna component al lotului (vezi monitoarele care vin la fiecare sfarsit de sezon la Cluburile sportive judetene). Pe podium este de mai multi ani incoace si va mai fi cu siguranta numai sa aiba posibilitatea sa se antreneze.Daca exista un lot national fii sigur ca locul lui e acolo.

Navol Oltenita said...

Anul acesta nu a fost pe podium. De ce trebuie sa fie in lotul national? (Sorin Anghel)

Anonymous said...

Pentru ca un lot nu se formeza doar din cei care i-au locul unu. Asta e premiera mondiala. Imi inchipui ce-o fi fost si in sufletul lui Bogdan Barbu la noutatile oficiale de anul asta.

Erika said...

Imi pare rau Jon . In cazul asta ori tu ori parintii tai sunt iresponsabili .

Bernadeta Szwagiel said...

Nu se formeaza un lot doar din cei care iau locul intai. Acest lot national a fost format din sportivii care au urcat pe podium (locurile 1-2-3) la ultima editie a Campionatului National de Schi Alpin. (Sorin Anghel)

Anonymous said...

convenabil !

Anonymous said...

CE FACE AIA MA SIA BAGAT MAINILE IN CHILOTI

Anonymous said...

:))))))

Jon said...

Apropo Doamna Erika... norbert este nascut 88...eu 90...el este senior eu junior. El nu cu mine se concureaza...daca chiar doriti sa o luam asa. El se concureaza cu Nan Ioan, Barbu Alexandru etc.

erika said...

Era vorba despre meritul unui sportiv de a face parte sau nu din "lotul national" nu de categoriile de varsta. In curand o sa gusti si tu categoria seniorilor si o sa vezi ce fain e. Poate se mai pensioneaza cativa protagonisti si iti poti pastra locul printre "cei mai buni schiori ai tarii".

Jon said...

Ca altfel nu am cum. Nasol invidia asta ;)

Anonymous said...

cam asa este nu este vorba de invidie.daca gresesti un sezon de cam dau deoparte ,nu este singurul Norbert au fost multi dealungul timpului si lui Ion o sa ii vina randul repede.ai sa vezi in max 2 sezoane este dat deoparte si nici nu te mai baga in seama nimeni

Erika said...

multumesc anonimus !! mai e si detaliul cu antrenorul , daca ai un antrenor cu care Federatia nici nu sta de vorba chiar nu mai ai nici o sansa. Jon are si sansa asta garantata. Bravo lui.

Jon said...

Cand spuneti ca sunt dati deoparte ce inseamna? Voi aveti impresia ca eu primesc ceva de la federatie? Cantonamentele , echipamentul , in proportie de 99% mi l-au asigurat parintii. Ce am primit eu pana acum de la federatie sau in ce fel am fost avantajat? Astept raspuns la intrebarea asta!

Anonymous said...

Jon ! Bucura-te ca esti la Dinamo si ca il ai in spate pe Floro si nu mai pune intrebari. N-a zis nimeni ca ai primit ceva de la Federatie . Ca sa intelegi despre ce e vorba trebuie sa te cheme Janos , sa fii la CSAMB Predeal sa iei pentru titlul de vicecampion 20 lej premiu de la Club si alte chestii pe care nu le-ai gustat si nici nu iti doresc . N-are nimini nimic cu tine personal.

Jon said...

Daca nu avea nimeni nimic cu mine nu mi se pronunta numele. Cel mai tare m-a deranjat ca sunt acuzat ca ma dau lovit si alte alea. Numai eu stiu cat antremanent am facut de 5 ani incoace si cat am de lucru vara asta sa pot sa mai continui cu schiul. Si se trezeste cineva sa zica ca m-am dat lovit si ca mi-au trecut durerile cand nu au venit cei care nu ma bateau. Sunt eu baiat bun vorbesc frumos cu toata lumea ma port frumos etc dar am si eu o limita cand vad ca cineva vorbeste prostii sau isi bate joc de mine. Multumesc pentru intelegere.

Anonymous said...

Nimeni nu are nimic cu tine,dar tu faci comentari la toate si la toti care spun cate ceva de federatie sau de florin cristea. nimeni nu are nimic cu ei dar tu te bagi in toate si comentezi pentru toti.Te roaga cineva sa intervi cu toate comentariile despre tot ce se intmpla in schi alpin romanesc,ca asa se pare.Tu esti baiat bun nu zice nimeni dar nu mai lua tu apararea la toti,si la toate

Dragos S. said...

Toata lumea vb despre tine Jonele pt ca esti o vedeta!Nu ai cum sa te astepti sa te vorbeasca toata lumea de bine,pt ca asa sunt cei care traiesc in aceasta tara minunata!Si in plus fiecare are dreptul la o opinie.Vezi-ti de antrenamentele tale si de visurile pe care vrei sa ti le implinesti cu acest sport superb! Road to Sachi Joane...:) nu?

Jon said...

Multumesc Drasos. N-ai cu cine. Spor la treaba

Anonymous said...

ce treaba aveti voi?

Anonymous said...

aha'shi inca ceva bravo lu dragosi k a castigat nationalele°shi el nu e un alcolist sau un cacat k niste anumite persuane din schiul romanesc!!!imi pare rau dar mie me'ai creat o impresie prosta k ai postat pe iulia craciun shi pe ion achiriluaie!!!

Anonymous said...

auzi toti sportivi din romania fac ski p bani parintilor ot cei de la federatie"nu au bani"

Anonymous said...

dap ionica vad k esti prost!vezi k dragos staicu are f mare dreptate!

Anonymous said...

crezi k akum k esti la dinamo tuh shi iulia suntei vedetele°nu fi fraer pt ai multe de pierdut, la 17 sau 18 cat ai s ai 100 shi ceva de pcuncte fis,vai de capu meu!shi s ai grija de bani shi s il saluti pe antrenorul tau dulce shi scump"FLORO"

Ioan Valeriu Achiriloaie said...

vai steaua ta.