Friday, June 5, 2009

Lance Armstrong a devenit tatã pentru a patra oarã

Rutierul american Lance Armstrong, septuplu câstigãtor al Turului Frantei (1999-2005), a anuntat, ieri, pe Twitter, cã a devenit tatã pentru a patra oarã, partenera sa Anna Hansen dând nadtere unui bãietel ce se va numi Max.
"Numele meu este Max Armstrong di abia m-am nãscut. Mãmica mea se simte bine di eu la fel", este mesajul postat de Armstrong, asearã, alãturi de o fotografie a noului nãscut.
Lance Armstrong, care a revenit în competitii în acest sezon, dupã trei ani si jumãtate de absentã, s-a clasat, la sfârsitul sãptãmânii trecute, pe locul 12 în Turul Italiei, si va reveni în curând în Europa pentru Marea Buclã.
Sportivul în vârstã de 37 de ani mai are trei copii din cãsnicia cu Kristin Richards: Luke, nãscut în octombrie 1999, Isabelle si Grace, nãscute în noiembrie 2001. Armstrong a suferit de cancer testicular, el fiind diagnosticat în octombrie 1996. Sarcinile fostei sale sotii, de care a divortat în 2003, au fost posibile datoritã spermei conservate de Armstrong înainte de a începe chimioterapia si de a se opera.
Postul american CNN precizase, în decembrie, când a anuntat cã Armstrong va deveni din nou tatã, cã de aceastã datã nu a fost nevoie sã se recurgã la inseminarea artificialã.

No comments: