Tuesday, May 15, 2007

Aqua Park in loc de partii, gondole sau zapada artificiala

Primaria Sinaia intentioneaza sa înceapa un parteneriat public-privat pentru constructia unui parc acvatic si a unui hotel cu circa 100 de camere, care sa fie clasificat la patru sau cinci stele, investitia in acest proiect fiind estimata la circa 10-12 milioane de euro.
"Noi venim cu terenul, care are aproximativ 2,5 hectare, iar investitorul va trebui sa construiasca aici un aqua park si un hotel de 100 de camere, care va trebui sa fie clasificat la patru sau cinci stele. Pe noi ne intereseaza în special constructia aqua park-ului, dar ne-am gândit ca va fi greu pentru un investitor sa-si recupereze banii doar din acesta, asa ca ne-am gândit sa includem în proiect si un hotel", a declarat Vlad Gheorghe Oprea, primarul orasului Sinaia.
Aqua park-ul va fi integral acoperit si va avea trei sau patru bazine, dar si restaurante si baruri. "Deja avem cinci sau sase oferte depuse de catre investitori, dar mai asteptam si altele. Vom selecta una dintre ele, iar alegerea va tine cont de experienta investitorului în acest gen de afacere si de garantiile bancare pe care acesta le are", a adaugat Oprea. Lucrarile de constructie la acest proiect vor începe în primavara anului viitor si vor dura circa un an si jumatate.

No comments: