Thursday, May 24, 2007

Vremea la munte

Vineri
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat grindina, mai frecvent dupa-amiaza si in prima parte a noptii. Cantitatile de apa vor depasi izolat 25 ... 30 l/mp. Temperatura aerului nu va avea variatii importante.
Sambata
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Duminica
Vremea se va mentine in general instabila. Innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice, conditii de grindina mai frecvent dupa-amiaza si la inceputul noptii indeosebi in Carpati Occidentali, Meridionali si de Curbura. Vantul va prezenta intensificari temporare, mai ales in timpul ploilor. Regimul termic se va mentine ridicat si vor fi valori comparabile cu cel din intervalul precedent.

No comments: