Wednesday, May 9, 2007

Nan l-a umilit pe Florentin Nicolae


Rivali pe partie, dinamovistii Ioan Nan (foto) si Florentin Nicolae s-au aflat ieri fata in fata intr-o partida de tenis de camp. Disputa a fost castigata categoric de primul, care nu i-a dat nici o sansa adversarului sau. „L-am facut varza. Nu mi-a luat nici un set”, a spus Nan despre intalnirea care a avut loc la baza clubului Dinamo Brasov.

2 comments:

flore said...

Este adevarat ca am luat bataie la tenis,dar cata umilintaai primit tu pe parcursul anilor,si nu la tenid ci la schi,sport la care tu ai vrea sa ridici pretentii.Cred ca iti prieste mai mult sezonul cald,si imi aduc aminte cum tremurai la starturile concursurilor la care ai luat bataie.Am crezut ca iti era doar frig,dar aveai emotii ,ca nu stiai cum sa ajungi jos la sosire.Azi din pacate pentru tine a fost singura ta zi de glorie in fata mea.ti-as sugera sa nu dormi si sa o marchezi undeva in calendar.Poti chiar sa si desfaci o sticla de sampanie,daca nu ai o dau eu...

Bernadeta Szwagiel said...

Flore, deocamdata tu mai trebuie sa ii dai lui Neala inca doua sandvisuri si doua sucuri. Si ultima oara, la campionatele nationale, desfasurate la Predeal si Azuga, Neala te-a cam batut.