Thursday, May 24, 2007

Consiliul Judetean Satu Mare nu va renunta la proiectul Luna Ses


Consiliul Judetean Satu Mare nu va renunta la proiectul privind amenajarea statiunii de schi de la Luna Ses, chiar dacã Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor va rezilia contractul cu firma greacã Efklidis, câstigãtoarea licitatiei pentru constructia statiunii.

Vicepresedintele CJ Satu Mare, Gheorghe Ciocan (foto), a declarat azi cã pânã sãptãmâna viitoare se va stabili dacã va fi sau nu reziliat contractul cu firma Efklidis. "În eventualitatea rezilierii contractului cu Efklidis, proiectul de la Luna Ses va fi continuat de Consiliul Judeþean Satu Mare si Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor. În aceastã situatie, CJ Satu Mare va organiza licitatiile si va putea trage la rãspundere constructorul", a declarat Ciocan. Proiectul Luna Ses-Borsa, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, prevede constructia a douã statiuni turistice: Luna-Ses - în judetul Satu Mare, si Borsa - în Maramures. Ambele statiuni ar trebui sã beneficieze, conform proiectului, de pârtii de schi, locuri de cazare, telescaune si tunuri de zãpadã de-a lungul pârtiilor. Licitaþia a fost câstigatã de firma Efklidis din Grecia, termenul de finalizare a lucrãrilor fiind 31 decembrie 2007. Pânã în prezent, Efklidis a executat doar 4% din lucrãrile de la Borsa si aproximativ 13% din cele de la Luna Ses.

2 comments:

Anonymous said...

bun, asta se intampla in Romania. autoritatile locale si cele centrale (MIE) ce au pazit de 2 ani incoace. au fost platiti cu bani frumosi, pentru aceasta perioada, toti cei implicati, fara sa faca ceva. au fost platiti din bani publici, nationali si europeni. acum totul se va sterge cu buretele. ei cu banii noi cu buzele umflate.
Asta este si va fi ROMANIA. Dar nu e normal!!! Desteapta-te ROMANE!!!

Anonymous said...

da, probabil e mai usor sa crezi ce ai la indemana, stirile locale, insa din pacate hotii si mincinosii sunt ROMANI, normal vor arunca vina pe altii