Tuesday, May 8, 2007

Miklos: "Nici unul nu e bun"


Daca vorbim despre un lider in schiul romanesc, acela nu este nici Florentin Nicolae si nici Ioan Nan, ci Edit Miklos (foto). Schioarea din Miercurea Ciuc a terminat sezonul pe locul 58 in lume la proba de coborare si vorbeste sincer despre galceava dintre cei doi brasoveni. “E prostie felul in care se pregateste Florentin Nicolae. Nu asa se fac antrenamentele. Trebuie sa faca alergari, sprinturi, sarituri, sa mearga la sala de forta si la piscina. Nu stiu cine e liderul schiului romanesc dintre cei doi, dar nici unul nu e bun. Sa fii ultimul la Olimpiada e acelasi lucru cu a fi campion national”, a declarat Miklos.

1 comment:

flore said...

Nu vad de ce s-a simtit asa ofensata domnisoara Edith,pentru ca in primul rand ea este mult mai mica decat noi ,deci nu face parte din generatia noastra,si mai mult de atat ea este fata din cate stiu eu.
Dar lasand gluma la o parte intradevar Edith are cele mai bune rezultate internationale din lotul romaniei,si cred ca din toate timpurile,ii respect performanta si ambitia de care da dovada ,sunt alaturi de ea,dar deocamdata treaba ei este sa demonstreze ca este cea mai buna in continuare.
Si sa nu se lege de performantele mele de la jocurile olimpice,ca stim amandoi cat de greu este sa te calificii,mai ales la baietii,si deocamdata eu de bine de rau am fost acolo.Ea mai are de muncit cel putin 3 ani.
II DORESC BAFTA MULTA!!!