Saturday, December 27, 2008

Vremea la munte

Duminica
Vremea va fi rece, geroasa indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales spre seara si noaptea in zona Carpatilor Orientali unde local va ninge slab. In restul zonelor montane, doar trecator si cu totul izolat vor fi fulguieli. Vantul va sufla in general slab. Pe arii restranse, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Luni
Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si va ninge slab local in Carpatii Orientali si cu totul izolat in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Pe arii restranse va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Temperatura aerului va avea valori, comparabile cu cele din intervalul anterior.

Marti
Vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea, desi valorile termice maxime vor fi in usoara crestere. Cerul va fi variabil si doar izolat va ninge slab, ziua in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Pe vai si in depresiuni se va semnala ceata asociata si cu depunere de chiciura.

No comments: