Sunday, December 28, 2008

Vremea la munte

Luni
Vremea va fi rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va prezenta innorari in Carpatii Orientali unde local va ninge slab. In restul zonei montane cerul va fi variabil si doar izolat vor fi fulguieli in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Izolat va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Temperatura aerului va avea valori, comparabile cu cele din intervalul anterior.

Marti
Desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali unde local va ninge slab, mai ales in cursul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Izolat se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura.

Miercuri
Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla moderat pe creste si in general slab in rest. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative, tendinta fiind in continuare de crestere.

No comments: