Friday, January 18, 2008

Vremea la munte

Sambata
Cerul va fi mai mult noros si indeosebi seara si noaptea vor cadea precipitatii mixte in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. In restul zonei montane izolat vor fi conditii sa fulguiasca. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul precedent. Pe vai, pe arii restranse va fi ceata.

Duminica
Cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni si local in rest vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. In nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si trecator ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Luni
Cerul va fi variabil, mai mult noros in nordul Carpatilor Orientali, unde vor fi precipitatii sub forma de ploaie, posibil lapovita si trecator ninsoare. Vantul va prezenta intensificari mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

No comments: