Thursday, April 10, 2008

Ceva deosebit in Piata Romana

Gazeta Sporturilor si Starcom va prezinta, in premiera, un spectacol de freestyling holografic. Singurul concept de acest gen din industria media din Romania.
Din aceasta seara, dupa ora 21:00, in magazinul Time Out (Piata Romana - la metrou) veti avea parte de o lectie de freestyling cu mingea de fotbal intr-o proiectie holografica. Timp de trei luni de zile, in fiecare noapte, proiectia va putea fi vazuta in vitrina magazinului Time Out.
Proiectul care incepe in aceasta seara (in parteneriat cu Starcom - Bergenbier si Time Out) testeaza un nou concept de promovare. Gazeta Sporturilor combina doua elemente spectaculoase: freestyling-ul ca fenomen putin cunoscut in Romania si tehnologia holografica, 3D, ce permite interactiunea cu publicul la un alt nivel.
Spectacolul este unic prin suportul tehnic si locatia deosebita in care se intampla. Unul dintre cei mai priceputi in ale freestylingului din Romania, Bogdan “Mache” Machedon, a fost ales de Gazeta Sporturilor pentru rolul principal in acest proiect. Tricks-urile senzationale pe care le-a exersat timp de 5 ani sunt etalate in aceasta proiectie holografica.

No comments: