Monday, April 14, 2008

Vremea la munte

Marti
Vremea se va raci, iar cerul va fi mai mult noros. Temporar va ploua, indeosebi in cursul zilei, in Carpatii Meridionali si Orientali, unde cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 45...50 l/mp. La altitudini de peste 1500 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul zonei montane precipitatiile se vor semnala pe arii mai restranse. Vantul va avea unele intensificari.

Miercuri
Cerul se va mentine mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. La altitudini de peste 1500 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari. Valorile termice nu vor avea variatii importante fata de cele din intervalul precedent.

Joi
In prima parte a intervalului cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali, unde local vor cadea precipitatii mixte. In restul zonei montane innorarile vor fi temporare si va ploua pe arii restranse. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

No comments: