Tuesday, April 15, 2008

Scandal la Petroşani

Primarul din Petroşani îl acuzã pe preşedintele CJ cã a blocat lucrãrile la drumul spre ParângPrimarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, că a întârziat lucrările la drumul ce face legătura între cel mai mare oraş de pe Valea Jiului şi staţiunea Parâng.
ATAC. Potrivit lui Iacob Ridzi, Moloţ a fost cel care s-a opus reabilitării DJ 709 F, ce face legătura între Petroşani şi Parâng, pentru că, timp de mai multe luni, proiectul prin care urmau să se aloce banii pentru această investiţie nu a fost trecut pe ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean. "Aşa de mult l-a interesat turismul, încât a blocat construirea unui drum ce avea ca obiectiv realizarea unui acces cât mai facil spre staţiunea montană", a declarat primarul Petroşaniului. Lucrările au fost întârziate pentru că proiectul prin care urmau să se aloce banii pentru această investiţie a fost aprobat abia în luna decembrie a anului trecut.
RĂSPUNS. În replică, Mircea Ioan Moloţ a declarat că Tiberiu Iacob Ridzi "încearcă să se divagheze de la greşelile pe care le face el în administraţie". "Moloţ, dacă începe o lucrare, nu uită de ea. Adevărul este că la nivelul municipiului Petroşani nu există infrastructură", a declarat Mircea Ioan Moloţ. Preşedintele CJ a afirmat că turismul reprezintă singura alternativă de dezvoltare a judeţului Hunedoara susţinând în repetate rânduri că vrea să facă din Petroşani, respectiv din zona Parâng, o staţiune comparabilă cu cele de pe Valea Prahovei.
STAREA PÎRTIILOR. În clipa de faţă, stratul de zăpadă din Masivul Parîng are o grosime de 30 de centimetri, pârtiile fiind în continuare deschise. Ninsoarea de astăzi a făcut ca la Bâlea Lac să se depună un strat de zăpadă proaspătă de 40 de centimetri. A mai nins uşor la Cavnic, Straja şi Vatra Dornei. La Arieşeni a plouat, zăpada de la pârtie s-a topit, astfel că sezonul de schi a fost închis.

1 comment:

100 US said...

Salut,de fapt nu sunt aici sa “comment”,sunt aici sa iti propun un schimb de linkuri,am si eu un blog foarte tanar,si m-am gandit la un link exchange.Vezi http://Aynstein.blogspot.com si daca crezi putem sa ne facem reclama reciproc.Poti sa imi trimiti mail cu raspuns sau lasa un comment pe blogul meu.
O zi buna!