Monday, April 7, 2008

Nan vrea si el la Ecoul Malinului

Campionul national al Romaniei la schi alpin, brasoveanul Ioan Nan a intrat in vacanta. Ultimul concurs la care va participa schiorul de la Dinamo va fi Ecoul Malinului, intrecere ce nu face parte din calendarul FRSB sau FIS. Competitia din Bucegi este programata pe 10 mai, dar organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba data in cazul arbitri nu pot ajunge la intrecere. La Ecoul Malinului si-au mai anuntat prezenta Lilla Petroczki si Petrus Calin.

2 comments:

Anonymous said...

Esti de rasul lumii Sorine ,si cum ti-a zis Nicolae la un momentdat "habar nu ai cu ce se mananca acest sport". Braneanul Nan este un schior de "rezerva"asa ca nu il mai pupa atata in cur!Sa vedem ce se va intimpla cand Nicolae,Staicu si Barbu se vor califica la probele de viteza!!!Ce vei face?Dupa ce l-ai simpaizat 2-3 ani de zile mai mult ca sigur ca il vei balacarii.Apuca-te de altceva baiatule!!!!

Anonymous said...

care staicu amice?ala cu burta pana la genunchi sau ala cu frigideru in spate?sorin scrie numa ce vede.si de 4 ani nan este locul 1.in puncte este detasat locul 1.cat despre olimpiada nicolae are sanse intradevar paote mai mari decat nan avand in vedere ca merge probe de viteza.iar barbu nu ai specificat care barbu ca sunt 2.alexandru barbu probabil se va califica dar barbu bogdan nici o sansa.sorin scrie numa ce se intampla.daca nan este schior de rezerva inseamna ca tu habar nai.