Tuesday, December 16, 2008

VREMEA LA MUNTE

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi noaptea vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie in Carpatii Occidentali si Meridionali si pe arii mai restranse in cei Orientali. Local in Muntii Banatului si in vestul Carpatii Meridionali cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari locale. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de intervalul precedent.

Joi
Vremea va fi inchisa si va ploua, iar in zona inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va prezenta intensificari locale. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent, mai ales in cursul noptii.

Vineri
Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe arii relativ extinse in Carpatii Occidentali, jumatatea de nord a Carpatilor Orientali si local in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va continua sa scada usor.

1 comment:

Anonymous said...

Nu ar fi frumos sa mentionezi si sursa prognozei pentru mai multa credibilitate?