Thursday, January 10, 2008

ICE HOTEL BALEA LAC

Si in acest an dorim sa va oferim informatii despre evenimentele care s-au derulat si urmeaza sa se desfasoare la Ice Hotel de la Balea Lac.
In preajma Sarbatoriilor de Iarna zona Balea Lac a fost vizitata de un numar considerabil de turisti care au dorit sa viziteze obiectivul turistic Ice Hotel, care anul acesta este o adevarata capodopera de arta in gheata. Unii dintre ei chiar au dorit sa–si testeze rezistenta la „rece”, optand pentru cazare in camerele ineditului obiectiv. Fie ca au venit pentru a schia sau pentru snowboarding, ori pentru a admira minunatele peisaje din zona si a se bucura de putina liniste, turistii sositi la Balea Lac au avut parte de momente de vis.
Ca si in sezonul trecut, unul dintre reperele principale ale Proiectului de Marketing Turistic „Ice Hotel” Balea Lac este biserica de gheata. Astfel, in imediata apropiere a Ice Hotel, a fost construita si in aceasta iarna, micuta bisericuta, ce incepand de duminica 13 ianuarie, va fi deschisa publicului. Cu acest prilej, biserica va fi sfintita de reprezentantii catorva culte de la noi din tara (Biserica Romano Catolica si Biserica Evanglelica si-au confirmat deja participarea la eveniment), dupa acest moment aici putand fi organizate diverse evenimente religioase (rugaciuni, botezuri, cununii etc).
Pentru cei care doresc sa-si petreaca o noapte la Ice Hotel aceasta costa 89,00 Lei/pers., de asemenea va putem oferi pachetul promotional Ice Hotel + Cabana Balea Lac.Pachetul promotional contine: - un welcome cocktail,- o noapte la Ice Hotel + Mic dejun + Meniu Special in restaurantul hotelului de gheata, acest meniu reprezinta o excursie culinara insotita de vinurile corespunzatoare- o noapte la Cabana Balea Lac cu demi-pensiune la pretul de 149.00 Euro/pers.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati www.icehotel.ro.Rezervariile se pot face la receptia Cabanei Balea Lac la numarul de telefon:0745-072.602

No comments: