Tuesday, January 15, 2008

Vremea la munte

Miercuri
Vremea va fi in general inchisa. In Muntii Banatului pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe mixte si vor fi conditii de polei. Pe vai si in depresiuni local va fi ceata asociata cu depunere de chiciura si izolat va fulgui. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Regimul termic nu va suferi modificari importante.

Joi
Vremea se mentine in general inchisa. Vor cadea precipitatii slabe mixte si vor fi conditii de polei, izolat in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, mai ales noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni local va fi ceata. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Vineri
Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor cadea precipitatii mixte, local in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali si pe arii restranse in restul zonei montane. Vor fi conditii de producere a poleiului. Izolat pe vai si in depresiuni va fi ceata. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Valorile termice nu vor suferi modificari importante.

No comments: