Wednesday, September 23, 2009

Circulatia în orasul Sinaia, închisã de astazi

Circulatia în orasul Sinaia va fi închisã, în perioada 23 - 29 septembrie.
Traficul se va desfãsura pe DN 1 între km 121+944 si km 125+751.
Restrictia este impusã ca urmare a faptului cã în aceastã perioadã Primãria orasului Sinaia organizeazã cea de a XVI-a editie a Festivalului Sinaia Forever.
Conducãtorii auto sunt rugati sã respecte restrictiile instituite, semnalizarea rutierã temporarã si indicatiile agentilor de circulatie.

1 comment:

Anonymous said...

Un primar ne bun.
Fara partii de schi viabile, drumul cotei "varza". Ce lasa in urma? Faptul ca blocheaza? Circulatia in oras, circulatia la Cota 1400? Poate face o gondola de le intrarea pana la iesirea din oras. Si una in Valea Dorului sa nu mai avem nevoie de vechitura aia de telescaun. Si culmea...schiaza. Ii place sportul asta (ski alpin)! Si in loc sa lase comunitatii locale o buna mostenire, infrastructura montana de vara si iarna, ca sa traiasca orasul... A facut totusi o gondola ceea ce altii au visat. Dar putea mAI MULT SI NU A FACUT! PACATUL LUI! Sinaia nu poate sa traiasca fara infrastructura montana de vara si iarna. Echipa de schi alpin a orasului pleaca la Moeltal. Ghetarul este mic.Bine ca se poate numai atat. Dar in noiembrie unde se vor antrena cei care pleaca luni? Este greu pt orasul asta sa nu reuseasca in pregatirea pentru sezonul competitional urmator. Si orasul este infratit cu orasul Aosta (Italia)!! Iar la Olimpiada (Vancouver) ce sportiv din Sinaia participa??? Un oras eminamente montan. Dupa mine cu cel mai, mare potential in zona. Spre si de pe munte numai vechituri (partii, instalatii etc). Iar la teleferic...numai profesionalismul celor care lucreaza efectiv acolo cred ca pana acum au preantampinat mari evenimente. Cred ca telecabina functioneaza dupa ce i-a expirat durata de VIATA! Aveti mare grija!