Monday, September 28, 2009

Proiect de peste 21 mil. lei pentru dezvoltarea domeniului schiabil din statiunea Muntele Bãisorii

Consiliul Judetean (CJ) Cluj va investi peste 21 milioane de lei, fãrã TVA, pentru dezvoltarea infrastructurii din statiunea Muntele Bãisorii si pentru îmbunãtãtirea conditiilor de practicare în zonã a sporturilor de iarnã.
Proiectul, denumit "Dezvoltarea turismului de iarnã în Muntii Apuseni Bãisoara, judeþul Cluj", vizeazã extinderea si îmbunãtãtirea unei pârtii de schi, achizitionarea unei instalatii de transport pe cablu de tip telescaun si a unui utilaj de întretinere a pârtiei, dar si construirea unei clãdiri cu spatii tehnice si functiuni publice.
Contractul mai include lucrãri de amenajare a drumului de acces cãtre zona schiabilã a statiunii, o parcare si un sistem electronic de bilete.
Astfel, CJ Cluj va organiza, în noiembrie, o licitatie pentru a desemna firma care se va ocupa de proiect.
Valoarea estimativã a contractului este de 21,03 milioane de lei, fãrã TVA, iar lucrãrile se vor desfãsura pe o perioadã de 18 luni de la data atribuirii contractului.
Finantarea se va face prin alocatii de la bugetul de stat.
Investitorii interesati sã participe la licitatie trebuie sã demonstreze cã în ultimii trei ani au înregistrat o cifrã de afaceri de minim 30 milioane de lei. Totodatã, firmele trebuie sã depunã o garantie de participare de 200.000 de lei si una de bunã executie de 10% din valoarea de atribuire a contractului.
Termenul limitã pentru primirea ofertelor este 10 noiembrie.

No comments: