Monday, September 21, 2009

Tarom va opera în programul de iarnã o cursã directã Bucuresti - Salzburg

Tarom va introduce în perioada de iarnã, între 5 decembrie si 27 februarie, o cursã directã între Bucuresti si Salzburg, cu o frecventã de un zbor pe sãptãmânã, iar pasagerii vor beneficia de transport gratuit al echipamentelor de schi si snowboard, în limita a 15 kilograme, a anuntat compania.
"Tarom va opera pe ruta Bucuresti-Salzburg un zbor direct pe sãptãmânã, în fiecare sâmbãtã, cu decolare din Bucuresti la ora localã 14:50 si aterizare la Salzburg la ora localã 15:50 si retur, cu plecare din Salzburg la ora localã 16:40 si aterizare la Bucuresti la ora localã 19:35", se aratã într-un comunicat al operatorului aerian de stat.
Cursa va fi operatã cu o aeronavã de tip Airbus 318, iar durata zborului este de douã ore.
Cele 15 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugã, astfel, celor 20 de kilograme al cãror transport este asigurat de Tarom fiecãrui pasager care cãlãtoreste la clasa Economic, fãrã a i se percepe taxe suplimentare. Oferta este valabilã atât pentru pasagerii care cãlãtoresc din Bucuresti spre Salzburg, cât si celor care cãlãtoresc dinspre Cluj, Iasi, Suceava si Bacãu spre Salzburg, via Bucuresti.
Totodatã, Tarom a introdus pentru aceastã cursã tarife care încep de la 138 de euro (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-întors, la achizitionarea de pe site-ul companiei.
Oferta este aplicabilã biletelor cumpãrate între 21 septembrie si 31 octombrie (în limita locurilor disponibile la acest tarif) si este valabilã pentru utilizare pe toatã perioada operãrii cursei, cu exceptia intervalului 19 decembrie 2009 - 16 ianuarie 2010.

No comments: