Tuesday, September 29, 2009

Firma Vectra Service va amenaja domeniul schiabil din Poiana Brasov, proiect de peste 100 mil. lei

Firma Vectra Service, detinutã de omul de afaceri Marcel Butuza, din Brasov, a câstigat licitatia privind amenajarea domeniului schiabil din Poiana Brasov, constructia unui lac de acumulare si a unei instalatii de transport pe cablu, valoarea contractului fiind de 100,9 milioane de lei, fãrã TVA.
Licitatia pentru selectarea firmei de constructii, organizatã de Primãria Brasov, a avut loc în august, iar contractul atribuit Vectra Service are o valoare de 100,9 milioane de lei, fãrã TVA, potrivit unui anunt publicat, azi, de primãrie.
Initial, proiectul era estimat la 126,3 milioane de lei.
Investitia vizeazã, de asemena, lucrãri de stabilizare a terenului, pentru siguranta schiorilor si corectarea unor zone cu pante foarte mari si periculoase. Totodatã, va fi construit un lac de acumulare care sã alimenteze instalatiile de zãpadã artificialã.
Vectra Service Brasov a executat mai multe lucrãri de constructie sau întretinere de drumuri, în special în judetul Brasov.
Firma a avut anul trecut afaceri de 213,4 milioane de lei, de la 142,1 de milioane de lei în 2007, si un profit de 6,43 milioane de lei.

No comments: