Friday, August 21, 2009

O echipa de frizeri i-a batut pe ofiteri

Dinamo - Slaven Belupo 0-2. O echipa de frizeri i-a batut pe ofiteri. Scriu fara semne de exclamatie. Spre final, ultrasii, dobitocii din peluza, au rupt gardurile de sarma. O sarma care parca era fir de papiota. "Cainii" au intrat pe teren si atunci am descoperit ca Dinamo nu are probleme cu pregatirea fizica. In momentul in care arbitrul a fluierat sfarsitul jocului din cauza incidentelor, toti jucatorii lui Boneti au fugit la vestiar cu o viteza nalucitoare. Imi pare rau ca nu s-a cronometrat sprintrul lui Torje. Piticul porno al fotbalului romanesc ar fi doborat si recordul mondial stabilit Bolt la Berlin in proba de 100 de metri plat. Daca-i vezi prin valea seaca, imbracati in blugi si-n geaca si cu tenesi in picioare... sclavii din Stefan cel Mare. Steaua si CFR Cluj sunt in grafic, dar nu e cazul sa ne entuziasmam. Au intalnit adversari de talia lui Electrosid Titu. Cel mai mult mi-a placut de FC Vaslui, care are in atac pe unu' de-l cheama Dysney. Negrul asta fara serviciu dupa ce Farul a retrogradat a reusit ambele goluri ale razesilor, care au trecut de AEK Atena. Care e echipa de fotbal!

2 comments:

Anonymous said...

frate,in primul rand a jucat cu SLOVAN LIBEREC,nu slaven belupo,si in al doilea rand nu dysney joaca la vaslui ci WESLEY

Navol Oltenita said...

Da, asa e! Imi cer scuze! Colegii m-au banuit ca am fost prea nervos cand am scris. Dar eu nu sunt dinamovist, ci doar locuiesc langa Dinamo. (Sorin Anghel)