Tuesday, July 28, 2009

Constructia patinoarului de la Târgu Secuiesc, preluatã de CNI

Compania Nationalã de Investitii (CNI) va finaliza lucrãrile de acoperire a patinoarului artificial din municipiul Târgu Secuiesc.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor, a declarat cã în urma întâlnirii pe care a avut-o, azi, la Bucuresti cu ministrul Dezvoltãrii Regionale si Locuintelor, Vasile Blaga, si cu conducerea CNI, s-a convenit ca lucrãrile la acest patinoar începute în urmã cu aproape trei ani sã fie finantate în continuare din fondurile Companiei, întrucât investitia depãseste posibilitãtile financiare ale autoritãtilor locale.
"Lucrãrile fãcute pânã acum au fost asigurate din fondul de rezervã al Guvernului, dar pentru finalizarea acestora mai este nevoie de aproape 8 milioane de lei", a precizat Tamas Sandor.
Potrivit acestuia, existã sanse ca lucrãrile de acoperire a patinoarului sã înceapã în acest an, dar se vor finaliza abia în 2010.
Tamas Sandor a mentionat cã realizarea acestei investitii va contribui la relansarea sportului pe gheatã din judetul Covasna.

No comments: