Thursday, July 9, 2009

Show mega show la cea de-a cincea ediţie de Mountain Dew Urban Fest!


Mountain Dew te scoate din casă sâmbătă 11 iulie la cea de-a treia etapă a celui mai tare Urban Fest din ultimii 5 ani.

Anul acesta la Urban Fest, cel mai mai logeviv festival care promovează cultura urbană, îţi pregătim un show de show alături de cei mai buni rolleri din România. Aşadar iubitorule de cultură urbană, te vrem sâmbătă, 11 Iulie 2009 cu începere de la ora 16 în parcul Herăstrău din Capitală, ca să te umpli cu energie la etapa a treia a Mountain Dew Urban Fest 5.

Mai exact cu ce te aşteptăm acolo? Cu un concurs de sport urban în care cei mai buni rolleri din Romania se vor întrece pentru faimă, glorie şi de ce nu, pentru premiile puse în joc, care anul acesta ajung pentru tot turneul, la fabuloasa sumă de 8000 de euro.

Rolleri şi bineînţeles fanii lor sunt aşteptaţi sâmbătă, 11 Iulie 2009, începând cu ora 13:00 pentru înscrieri, în Skatepark Herăstrău. De la ora 16.00 va începe sesiunea de calificări, în urma căreia vor fi stabiliţi cei ce vor lupta pentru supremaţie.

„Suntem la a cincea ediţie de Mountain Dew Urban Fest şi nu ne vom opri aici. Putem să vedem cum de la an, numărul concurenţilor creşte, la fel cum creşte şi spectaculozitatea trick-urilor pe care le execută aceştia. Îi aşteptăm sâmbătă pe toţi cei care au ceva de demonstrat în sporturile urbane din România şi nu numai. În urma dozelor de cultură urbană administrate la primele două etape, unde zeci de roleri, bikeri şi skateri s-au întrecut în a face trick-uri cât mai spectaculoase, unele dintre ele executate în premieră în România, sperăm să atragem şi în acest week-end un public cât mai numeros care să asiste la eveniment şi din care să extragem riderii de mâine”, a declarat Călin Clej, Marketing Manager, PepsiCo.

Mountain Dew va fi acolo pentru a-ţi oferi energia necesară să sari pe ritm, o dată şi încă o dată şi încă o dată până la final şi te aşteptăm la penultima etapă a Mountain Dew Urban Fest 2009!

În 8 August ne vedem la mare, pe plaja H2O din Mamaia, la un Bike Big AirBag Contest.

No comments: