Wednesday, July 22, 2009

"Tomi Coconea nu este uman"



“Toma Coconea nu este uman”, afirma unul dintre fotografii Red Bull X-Alps, Olivier Laugero, cel care l-a insotit pe roman in ultimele 24 de ore pentru a-i imortaliza evolutia. "Nu-mi vine sa cred ca noaptea trecuta a dormit doar o ora!, spune Laugero. "Omul asta este plin de energie. Eu eram odihnit si nu puteam tine pasul cu el. Nu este uman!", a mai adaugat fotograful.

Dupa ce ieri lui Tomi i s-a defectat GPS-ul, astazi si-a pierdut telefonul la prima decolare cu parapanta, in timpul diminetii. Asadar, nici astazi, pana la primirea unuia nou, nu-i vom putea vedea exact evolutia pe Live Tracking. Se pare ca ghinioanele nu inceteaza sa-l urmareasca pe reprezentantul nostru, insa speram sa fie doar simplul fapt ca acum sunt la harta de orientare care are numarul 13!

Pana la acest moment Tomi a parcurs 2 treimi din traseu, parcurgand 258 de kilometri doar cu piciorul.

Cursa este in continuare condusa de suedezul Christian Maurer, care a parcurs un total de 475 de kilometri. Maurer a fost primul atlet care a ajuns pe Marmolada si se intreapta catre Matterhorn, cel de-al 5-lea punct. Acesta a aterizat la Bolzano (Italia) ieri seara.

In aceasta dimineata, Martin Muller si campionul Alex Hofer au cucerit si ei Marmolada si incearca sa-l ajunga pe Maurer.

Tot astazi a fost si primul atlet eliminat - slovacul Primoz Susa.

No comments: