Monday, November 30, 2009

Adrian Pica, cel mai bun antrenor din Romania

In urma sondajului incheiat in aceasta dimineata, Adrian Pica, de la CSS Petrosani, a fost desemnat cel mai bun antrenor de schi alpin din Romania. Rezultatul reprezinta o surpriza, mai ales ca victoria tehnicianului de pe Valea Jiului a fost obtinuta intr-un mod categoric. Adrian Pica a adunat 54% din voturi, mai mult decat dublul procentelor adunate de Florin Cristea (20%) si Mihai Olaru (6%), antrenorii care s-au situat pe urmatoarele doua pozitii.
Clasament:
1. Adrian Pica (CSS Petrosani) - 54 %
2. Florin Cristea (Dinamo Bucuresti) - 20 %
3. Mihai Olaru (CSS Predeal) - 6 %
4. Gheorghe Vulpe (CSS Sinaia) - 5 %
5. Andrei Silagyi (CSAM Bucegi Predeal) - 5 %
6. Tiberiu Biro (CSS Miercurea Ciuc) - 3 %
7. Bianca Munteanu (CSS Sibiu) - 2 %
8. Tiberiu Tantos (CSS Campeni) 1 %
Voi incerca sa fac un interviu cu Adrian Pica.
Mai departe, va propun un sondaj legat de schiurile pe care le folositi. Se apropie zapada si lumea va da buzna in magazine pentru a-si cumpara echipament nou.

16 comments:

Anonymous said...

Am o intrebare: ce parere aveti despre antrenorul care a castigat sondajul, banuiesc ca, cei ce l-au votat s-au bazat pe niste criterii anume. Pentru ca pe rezultate nu prea cred.S-au a iesit vreu campion european de la Petrosani si n-am aflat eu...:))

Anonymous said...

Dar a iesit vreun campion european din Romania si noi n-am aflat? Asa s-a votat! Intr-o democratie perfecta, majoritatea are puterea.

Anonymous said...

sunte ti penibili frate...lasati ne cu pica!!!!!!

Anonymous said...

Nu am nimic cu Pica dar nu-mi aduc aminte sa fi scos un sportiv care sa aiba rezultate in Romania dapai afara? Da ca tehnician e bun dar acum 10 ani cu schiurile clasice.Dak ne-am intoarce la vremurile anilor 80 si eu l-as vota k cel mai bun antrenor.Eu zic ka Floro e un antrenor care poata sa faca ceva ptr schiul Romanesc(e si unicul din Romania din cei tineri)

Anonymous said...

Cine a votat ptr Pica, cei de la Popice?

Anonymous said...

Cine e pe primu loc?
Adi!
Adi!

Anonymous said...

Nu mai vorbiti pe langa...de la CSS Petrosani au fost destule rezultate si nu e un antrnor deloc rau! nu uitati de Sorina Sandu si de Diana Velicu(care a participat si la F.O.T.E)..deci nu puteti zice ca e un antrenor slab! Felicitari pt voturile acumulate si bafta in continuare!

Anonymous said...

Ce sa spun mega rezultate la F.O.T.E,, mai bine nu participam nici la baieti nici la fete decat sa ne facem de rusine in haulul asta. Si daca a rupt gura targului la aceasta copetitie de ce a luat 30 de sec de la o sportiva de aceasi varsta cu ea??? Chiar asa ne dam dupa bananier??!!! Oricare dintre noi care e putin mai mult implicat in acest sport stie valoare skiului romanesc si a sportivilor romani. Acuma sa nu fiu inteles gresit nu am nimica cu acest antrenor dar nu cred ca el este cel mai bun di Romania.

Anonymous said...

Acum asta este problema in schiul Romanesc ,care este cel mai bun antrenor sau sportiv.Daca sportivi din Petrosani sunt toata ziua pe blog de zapada normal ca voteaza toti cu antrenorul lor.Nu mai discutati atata pe aceste teme stupide care este cel mai tare cel mai mare, la fel ca la gradinita.Nu rezultatele te fac mare antrenor,pana acum din cate am vazut in tara nu este un rezultat super bun,sunt rezulatte bunicele la cati bani se investesc in acest sport.

Anonymous said...

si in 2007 cand au fost alti sportivi la FOTE, care nu erau din Valea Jiului au incasat la fel de multe secunde, deci nu vorbiti inainte sa va documentati!

Anonymous said...

nu stie ski. juniorii lui nu stiu reguli de baza care in mod normal de la 11 ani trebuie sa le sti. in rest e bun.

Ioan Valeriu Achiriloaie said...

cf?

Anonymous said...

Doamne cata invidie si rautate...Nu s-a pus niciun criteriu de evaluare, nu a fost o comisie..nimic. Este vorba doar de multa dragoste din partea copiilor care l-au votat si in fond asta conteaza cel mai mult in munca cu copiii.
Poate nu este cel mai bun antrenor din Romania, dar cu siguranta este cel mai iubit, ceea ce nu pot spune despre "anonimii" care nu au habar de cea mai mica norma ortografica atunci cand scriu.

Anonymous said...

Poate nu e cel mai bun, dar deocamdata voi nu ati dovedit ca nu ar fi el...pentru ca nu v-a votat nimeni!Asa ca ...sa fiti sanatosi si invidiosi!

Anonymous said...

Va roade invidia,nu??Hahaha!

Anonymous said...

Chiar stie schi!Si cred ca stie si cum se scrie SCHI, nu SKI! Ar trebui sa-l intrebam daca stie SCHI sau stie SKI. In orice caz, se vede ca sunteti sportivi, nu prea ati dat pe la scoala...