Friday, November 27, 2009

Mai puţin de 24 de ore până la startul primului sincron trial din România

In acest weekend, în Bucureşti, mai precis în parcul din spatele Palatului Naţional al Copiilor, se va desfăşura prima ediţie a Off Road Arena Syncron Trial. Organizat cu scopul de a promova şi în România trialul, evenimentul se adresează maşinilor, motocicletelor, atv-urilor şi quaduri-lor care, de-a lungul anului, au concurat în Campionatul Naţional de Off Road, în Campionatul Naţional de Enduro sau în cel de Motocross.

Pe 28 şi 29 noiembrie, off-road-ul ia cu asalt Bucureştiul: aproximativ 100 de vehicule vor face un adevărat show extrem în spatele Palatului Naţional al Copiilor, spectatorii având şansa să vadă ce înseamnă trialul şi ce înfruntă în competiţii piloţii din campionatele de off-road.

Acest haos urban controlat este o competiţie de tip “battle”, fiecare categorie va pregăti la start câte 2 “gladiatori” care se vor întrece pentru titlul. În concurs, vor participa 96 de echipaje, câte 32 pentru fiecare categorie. Câte doi piloţi de la fiecare categorie vor evolua pe traseul aferent categoriei, publicul având posibilitatea să vadă concurând în acelaşi timp maşini, motociclete şi atv-uri.

Off Road Arena Syncron Trial va debuta pe 28 noiembrie la ora 10.00 cu prima sesiune de calificări şi se va încheia duminică, 29 noiembrie, la ora 18.00, cu festivitatea de premiere.

În prima zi a evenimentului, piloţii de off-road le-au pregătit invitaţilor de la VIP Drive o surpriză care le va da acestora ocazia să vadă cum e să parcurgi un traseu de câţiva zeci de metri în minimum 3 minute. Bodo (Proconsul), Alex (Mandinga), Daniela Crudu (Neaţa cu Răzvan şi Dani), George Grigorescu (Campion Naţional de Raliuri), Şerban Huidu sunt doar câţiva dintre cei care vor face cunoştinţă mâine cu off-roadul extrem într-un vehicul căruia off-road-iştii îi spun trocarici (în realitate, este un vehicul side by side care are la bază ATV-ul).

Julien Dupon stratul de la Off Road Arena Syncron Trial

Cel mai cunoscut freerider urban din lume şi în acelaşi timp un foarte bun pilot de trial vine pentru prima dată în România şi pentru publicul bucureştean va oferi un adevărat regal de trial duminică la ora 12.45, în parcul din spatele Palatului Naţional al Copiilor.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://tonoviergates.net/][img]http://tonoviergates.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software reseller business, [url=http://sopriventontes.net/]cheap ms software[/url]
[url=http://sopriventontes.net/]software cheapest price[/url] latest educational software old macromedia software
discount software adobe acrobat [url=http://sopriventontes.net/]were to buy software[/url] best price for adobe acrobat 9
[url=http://sopriventontes.net/]cheap windows xp pro[/url] cheap oem software adobe
[url=http://tonoviergates.net/]discount language software[/url] adobe creative suite 4 design premium upgrade
cheap academic software [url=http://tonoviergates.net/]Adobe Creative Suite 4[/url][/b]