Tuesday, November 10, 2009

MISCAREA DE REZISTENTA

Sezonul prostiilor spuse la televizor de catre tutele cu microfon a fost deschis de catre Andrada Velciov, corespondentul celor de la (i)Realitatea TV in judetul Hunedoara. Dupa indelungi cugetari, nopti zbuciumate si discutii aprinse cu colegii de breasla, am decis ca iarna aceasta sa iau la bulgarit pe toti televizoristii care folosesc urmatoarele expresii: "zăpada e bună", "au încins grătarele", "au crăpat în ei şi apoi au ieşit să se RECREIEZE". Feriti-va microfoanele si picioarele de schiurile mele. Este manifestul meu impotriva celor ce vorbesc doar ca sa se afle in treaba, a celor care pun intrebari stupide si a celor care ii trimit pe teren.

4 comments:

Dumitrel Marius said...

Aici e o problema, si tu trebui sa ai grija cu ce pui acolo pe net si pe hartie cu Sinaia aia "Magica" si primarul ei de "VIS". Iti aduc aminte ca anu trecut a murit un OM pe o Partie, te rog sa nu uiti de asta.

Bernadeta Szwagiel said...

Vrei sa-ti dau link-urile de atunci? (Sorin Anghel)

Dumitrel Marius said...

Stiu foarte bine ca ai fost alaturi de cei care au protestat si ai sustinut miscarea. Dar par investitii utopice, din pacate tot domeniul schiabil din Sinaia e plin de santuri, gropi, canale, cabluri si alte capcane, le-am simtit pe pielea mea vineri ( asa e si in Poiana si in alte locuri). Astea raman si nimeni nu intentioneaza sa faca ceva. Nu pot sa cred ce promite primarul acela minune. El s-a spalat pe maine si a scapat fara niciun proces. Repet: UN OM a murit pe o Partie din Sinaia iar Vlad Oprea trebuie sa dea niste explicatii si cineva trebuie sa plateasca.

Bernadeta Szwagiel said...

Asa e in toata Romania! (Sorin Anghel)