Monday, November 23, 2009

Sanse mici pentru Jocurile Olimpice

In urma sondajului de saptamana trecuta, a rezultat ca nici o schioare din Romania nu are sanse mari de calificare la Jocurile Olimpice de la Vancouver alaturi de Edit Miklos. Pe primul loc a iesit Iulia Craciun, de la Dinamo Bucuresti, careia i-au acordat votul 38% din electorat. 29% dintre repondenti sunt de parere ca Edit Miklos va merge singura in Canada, in vreme ce 25% considera ca atat Bianca Narea, cat si Lilla Petroczki, se vor califica la JO. Pe ultima pozitie, cu 20% dintre voturi, s-a clasat Sandra Narea. Fiecare votant a putut bifa mai multe variante de raspuns.
Saptamana aceasta va propun un alt sondaj. De data aceasta, incercam sa aflam cine este considerat cel mai bun antrenor de schi alpin din Romania.

11 comments:

Anonymous said...

esti sigur ca nu ai uitat nici un antrenor???

Anonymous said...

L-am uitat pe Sebastian Barbu, cu siguranta!

Anonymous said...

Si mai sunt, parerea mea.

Anonymous said...

Szabo Maria, Moldovan Ionica, Szabo Nandor ...

Anonymous said...

jos ungurimea

Anonymous said...

Deocamdata ungurimea o sa reprezinte Romania la Olimpiada de la Vancouver adica de acolo ne asteptam si la ceva rezultate , restul o sa se faca de ras..bai PRM-istule.

Anonymous said...

Auzi mah asta cu "jos ungurimea" nu stiu cine esti da vad ca ai ceva probleme. Dar hai sa iti fac o recapitulare: ,,, pentru cunostinta ta generala: miercurea ciuc i-a cam 70-80% din totalul de medalii de la campionatele nationale, aproape in ficare an adik sunt uni sportivi care au mai multe medealii de aur decat au unele cluburi de la infiintarea lor. Deci in locul tau m-as mai documenta, ( apropo nu toti schiori din ciuc sunt maghiari)

Anonymous said...

tu compari pe miklos cu prosti asta?

Anonymous said...

Fi un pic mai exact,, sincer nu prea am inteles afirmatia ta:"tu compari pe miklos cu prosti astia" ?? sincer nu te-am inteles, adik cei de la ciuc sunt prosti sau cum??

Anonymous said...

Sincer sa fiu acest sondaj mi se pare mincinos, cu tot respectul pt antrenorii care sunt inclusi in sondaj, dar daca suntem antrenori asa mari de ce nici unul dintre acestia nu a scos un schior macar de cupa europei. Sincer se intreaba cineva asta inainte sa voteze ca x sau y este cel mai bun antrenor din romania???

Anonymous said...

toti sunt antrenori mari pana cand ajung sa concureze