Friday, July 31, 2009

Recreere si Relaxare la Cabana Balea Lac

In calitate de statornic indragostit de frumusetiile fara egal ale Muntiilor Fagaras, va invitam sa vizitati caldarea glaciara Balea care adaposteste emblematicul Lac (4,6 ha, altitudine 2034 m) cu cea mai frumoasa cabana semilacustra, situata intr-un cadru natural mirific pe care doar „Alpii Transilvaniei” il detin. Parcul Natural, Rezervatia Faunistica Arpasel, amplele caldari glaciare Capra, Doamna, Balea, Transfagarasanul, Tunelul rutier de la cea mai inalta cota din tara ... sunt doar cateva din frumusetile austere ale valorilor naturale si antropice de patrimoniu pe care le detine aceasta zona si pe care fiecare ar trebui sa la vada in mod direct.
De asemenea, va invitam sa beneficiati de serviciile oferite de Cabana Balea Lac, de confortul camerelor (cu 2, 3, 4, 6 locuri, garsoniere pentru 2, 3, 4 persoane, dotate cu televizor, telefon, internet wireless, baie), de preparatele culinare variate pe care le puteti servi la restaurantul cabanei.
Profunzimea peisajului, al puritatii naturii mereu tranziente va vor oferi momente de liniste si recreere, pe care le puteti savura la terasele noastre de la Balea Lac si Balea Cascada.
La Cabana Balea Lac se poate ajunge cu autoturismul atat din sud prin Pitesti, Curtea de Arges, Vidraru, Piscu Negru cat si din nord pe DN1 (E 68) prin Cartisoara, Poarta Genistilor, Poarta Intalnirii sau cu telecabina de la Balea Cascada (pret = 15 lei/pers., dus-intors = 30 lei/per.).

Tarifele pentru o noapte de cazare, cu demi-pensiune, la Cabana Balea Lac sunt urmatoarele:
Camera dubla = 180 lei/persoana
Garsoniera = 205 lei/persoana

Personalul, Cabana Balea Lac si mirificul peisaj al verii care aici abia a venit, va asteapta.
Pentru rezervari si informatii suplimenatre va rugam sa vizitati www.balealac.ro sau prin telefon la nr. 0745-072.602 de la receptia Cabanei Balea Lac.

1 comment:

Dumitrel Marius said...

arata ca un circ toata zona. Iarna e alta poveste dar vara e balci total la balea