Friday, September 19, 2008

Catre cluburile si asociatiile sportive afiliate la Federatia Romana de Schi Biatlon

Va aducem la cunostinta ca taxele privind legitimarile , vizele anuale, taxele de participare la competitii etc., pentru sezonul 2008/2009 se vor achita la BUCURESTI, la sediul Federatiei Romane de Schi Biatlon, in perioada 01 Octombrie – 14 Noiembrie 2008, perioada in care vor fi depuse si documentele necesare pentru transferari, duble legitimari, afilieri etc. Acestea, vor fi solutionate la prima sedinta de Birou Federal din luna Decembrie 2008.
Va anuntam ca in aceasta perioada vor fi preschimbate toate CARNETELE vechi (tipizatul de carton) cu noile legitimatii tip FRSB (carnet), costul noilor carnete fiind de 50 RON. In conformitate cu Hotararea Biroului Federal din 11 Septembrie 2008, va facem cunoscut ca data de 14 Noiembrie 2008 este data limita la care se mai primesc documente. De asemenea, va informam ca pentru sezonul competitional 2008/2009 taxele sunt afisate pe site-ul www.frschibiatlon.ro (in sectiunea din stanga paginii de internet: FEDERATIE/DOCUMENTE). Tabelele centralizatoare cu taxele pentru legitimari, vize, duble, transferari, carnete etc. vor fi aduse la federatie completate si stampilate de clubul/asociatia Dumneavoastra. Pentru o mai eficienta colaborare, va rugam sa transmiteti adresa Dvs. de e-mail si sa programati venirea delegatului Dumneavoastra la Bucuresti, la doamna Rodica ZLATEA – telefon birou: 021-3.000.333, mobil: 0726.456.964 sau mail: rodica@frschibiatlon.ro
Cluburile care detin sportivi nominalizati la loturile nationale, vor avea asupra lor toate datele acestora pentru a putea reactualiza fisele personale:
• - copie xerox de pe pasaport;
• - copie xerox de pe cartea de identitate;
• - poze (actuale) clare, care sa fie facute din fata si sa cuprinda capul si umerii – dimensiuni 45/35mm.

No comments: