Monday, September 1, 2008

CUPA MARAMONT

În perioada 29 - 31 August 2008 la Creasta Cocoşului, Munţii Gutâi, a avut loc a şasea ediţie a concursului de alpinism dotat cu CUPA MARAMONT organizat de firma GAMONTEC din Baia Mare .La buna desfăşurare a concursului au contribuit şi Asociaţia Ecologic , Inspectoratul de Jandarmi Maramureş prin jandarmii montani şi Seviciul Public Judeţean Salvamont prin Asociaţia Salvatorilor Montani Baia Mare .

A fost un fel de maraton de alpinism pe durata a opt ore în care echipele au parcurs un număr cât mai mare de trasee de pe peretele sud-vestic şi care în funcţie de dificultate au fost punctate diferit . Astfel traseele mai dificile au avut un punctaj mai mare. Au participat 20 de alpinişti veniţi din orase precum Braşov , Târgovişte ,Baia Mare ,Gura Humorului ,Câmpulung Moldovenesc , Suceava , Deva. De remarcat prezenţa unor sportivi de top din ţară precum proaspătul şi multiplul campion naţional Cătălin Petrescu .Vremea a fost şi ea favorabilă în ciuda furtunii din noaptea de dinainte de concurs .

Ca şi la ediţiile anterioare premiile au fost valoroase şi au constat în produse destinate sporturilor montane .Practic toţi concurenţii au primit premiu .
Valoarea lor a ajuns la 3.000 RON .


SPONSORI

MARAMONT, CASSIN – Firma de echipamente de alpinism Italia, MAD ROCK – Firma de încălţăminte de căţărare SUA, VIBRAM – lider mondial în tălpi pentru încălţăminte sport Italia şi nu în ultimul rând prietenii noştri de la RED BULL

PARTENERI MEDIA

AXA TV Transilvania, Revista KNOX, Jurnalul Naţional, emaramures.ro, Televiziunea TL+, Kiss FM, Naţional FM, Revista 24-FUN, GLASUL MARAMUREŞULUI, GRAIUL MARAMUREŞULUI, INFORMAŢIA ZILEI, UJ SZO, www.alpinet.org, www.roclimbing.net , www.h2o.ro

REZULTATE

AVANSAŢI

LOCUL 1 – Neagoe Ion Nuşu , Braşov / Kovacs Alexandru , Baia Mare
LOCUL 2 – Petrescu Cătălin , Braşov / Stăncescu George , Târgovişte
LOCUL 3 – Cicu Gabriel , Gura Humorului / Dornac Nicolae , Câmpulung Moldovenesc
LOCUL 4 – Curic Dan , Suceava / Vaipan Loredana , Gura Humorului

ÎNCEPĂTORI

LOCUL 1 – Moldovan Adrian / Mureşan Bogdan , Baia Mare
LOCUL 2 – Sava Sorin , Baia Mare / Nicolai Ana , Braşov
LOCUL 3 – Costin Alexandru / Costin Alexandru Jr. , Baia Mare
LOCUL 4 – Chertiţă Petrişor / Bud Ionică , Jandarmeria Montana Maramureş
LOCUL 5 – Morar Viorel / Morar Alexandra , Deva

FEMININ

LOCUL 1 – Negrean Odile / Vălean Adriana , Baia Mare



MARAMONT MULŢUMEŞTE TUTUROR

No comments: