Monday, September 1, 2008

VREMEA LA MUNTE

Marti
Vremea se va mentine frumoasa, dar racoroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior. Dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata.

Miercuri
Vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil spre senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va fi in crestere usoara indeosebi in Carpatii Occidentali. Dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata.

Joi
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata.

1 comment:

CornelB - AmFostAcolo.ro said...

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provozoriu] "Blog Vacante" in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util sa apari acolo [gratis, bineinteles], te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [a.t] amfostacolo.ro.