Friday, September 19, 2008

SemiMaratonul Powerade Bucuresti prezentat de Banca Romaneasca

Duminica 28 septembrie va avea loc o noua editie a SemiMaratonului Powerade Bucuresti prezentat de Banca Romaneasca, eveniment asteptat an de an de iubitorii de miscare de toate varstele.
Personalitati din lumea sportului si a show-bizz-ului vor fi alaturi de participantii la Semimaratonul Bucuresti.

Competitia cuprinde urmatoarele curse:
- cursa de 20 km
- cursa de 10 km
- Crosul popular - 3 km
Traseul parcurs de alergatori este P-ta Charles de Gaulles, Bd. Aviatorilor (bretea), parc Herstrau, Arcul de Triumf, Bd. C-tin Prezan, P-ta Charles de Gaulles.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 021. 2116633/34/35 si in ziua concursului la punctul de start, intre orele: 8.00-9.30.
Participantii alearga pentru sanatate, dar si pentru premiile consistente puse in joc. Cei care ajung primii la punctul de finish vor fi rasplatiti cu premii in bani, iar toti participantii au sansa sa castige in cadrul tombolei organizate televizoare, DVD playere, accesorii de calculator, ceasuri de mana, echipamente sportive. Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 6.000 euro.


Miscare, sanatate, distractie, muzica, premii .... toate reunite sub un singur nume: SemiMaratonul Powerade Bucuresti prezentat de Banca Romaneasca.

No comments: