Wednesday, September 24, 2008

Festivalul Sinaia Forever închide circulatia, de azi pânã luni, în centrul statiunii Sinaia

Traficul rutier în centrul statiunii Sinaia este complet blocat, începând de azi si pânã luni, 29 septembrie, circulatia fiind deviatã pe DN 1 - soseaua de centurã a orasului, întrucât în aceastã perioadã se desfãsoarã festivalul "Sinaia Forever".
Circulatia rutierã a fost complet blocatã în centrul statiunii Sinaia, pe tronsonul Hotel International - Primãria Sinaia - parcul "Dimitrie Ghica" începând de azi, de la orele 10.00, politistii rutieri si cei comunitari redirectionând toate autovehiculele pe drumul national 1, pe soseaua de centurã a orasului.
Potrivit reprezentantilor Primãriei Sinaia, restrictia de circulatie a fost impusã pentru organizarea si desfãsurarea festivalului "Sinaia Forever", ajuns la a cincisprezecea editie.
Accesul spre cartierul Furnica se va face din sensul giratoriu de la intersectia Bulevardului Republicii cu Bulevardul Carol I, pe strada Mihail Kogalniceanu. În conditiile în care pe aceastã stradã va fi deviat si traseul microbuzelor de transport în comun, autoritãtile locale fac apel cãtre toti participantii la trafic sã nu blocheze accesul pe strada Mihail Kogãlniceanu si recomandã ca rutã alternativã cãtre cartierul Furnica strada Mãnãstirii, situatã în spatele Casinoului din Sinaia.
Circulatia pe bulevardul Carol I va fi redeschisã luni, 29 septembrie, dupã ce vor fi demontate toate decorurile stradale, scenele si terasele care vor fi amplasate în centrul statiunii pe perioada festivalului.

No comments: