Wednesday, September 24, 2008

Târg economic dedicat constructiilor si turismului

Camera de Comert si Industrie Maramures va organiza în perioada 26-28 septembrie o nouã editie a celui mai important târg anual, Rivulus Dominarum (Râul Domnitelor), la care si-au anuntat participarea 56 de firme din tarã si strãinãtate.
Vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, Maria Morcovescu, a precizat azi cã târgul din acest an va cuprinde o sectiune specialã dedicatã domeniului constructiilor si turismului, douã sectoare economice aflate în plinã expansiune, care în urmãtorii ani vor contribui la schimbarea imaginii Maramuresului.
Un alt sector al târgului este atribuit designului si amenajãrilor interioare, cu participarea unor firme autohtone si strãine. Industria confectiilor si decoraþiunilor este un alt domeniu pe care piata îl solicitã din plin.
Turismul rural, un domeniu ce detine în Maramures 440 de jucãtori pe piatã, va prezenta oferta de toamnã-iarnã si cea dedicatã sãrbãtorilor de Crãciun si Anul Nou.
O parte din cele 18 bãnci si companii de asigurãri din Maramures vor avea standuri proprii, unde îsi vor prezenta produsele financiare atât persoanelor fizice, cât si agentilor economici.
Vizitatorii târgului vor putea participa la o tombolã cu 250 de premii, care se vor extrage din orã în orã pe durata celor trei zile ale manifestãrii economice.

No comments: