Thursday, September 25, 2008

Vremea la munte

Vineri
Vremea va fi rece. In Carpatii Meridionali, Orientali, precum si in Muntii Bantului cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. In restul zonei innorarile vor fi temporare si ziua vor mai fi ploi slabe. In zona inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de intervalul precedent. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Sambata
Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros ziua, cand izolat va ploua, indeosebi in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. In cursul noptii cerul va deveni treptat variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent. Noaptea si dimineata, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata.

Duminica
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va creste usor comparativ cu ziua precedenta. Izolat, pe vai si in depresiuni, se va semnala ceata.

No comments: